top of page

Politica Magazinului

Asistenta Clienti

Ne place sa facem fiecare pas al achizitiei dvs. cat mai interesant si distractiv posibil, de la discutarea alegerilor dvs. legate de culoare sau tematica pana la alegerea efectiva a decoratiunilor. Dar ne place, de asemenea si sa facem tot procesul cat mai usor posibil si fara batai de cap.

 

Daca doriti sa discutati despre orice aspect al comenzii dvs, va rugam sa ne contactati prin mijloacele disponibile afisate pe site iar noi vom reveni cu un raspuns cat mai curand posibil.

 

Va rugam sa acordati un moment pentru a va informa in legatuta cu politicile noastre – Veti gasi informatii cu privier la : Metodele de Plata, Termenele de Livrare si Politica Magazinului.

Multumim!

Pink Fairy Creations

Confidentialitate si Siguranta

  • Date personale. 

Informatiile utilizatorilor site-ului Pink-Fairy.com sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Pink-Fairy.com nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Pentru o mai buna intelegere a acestor clauze, va rugam consultati Lg. Nr. 677/2001 si 506/2004 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulatie a acestor date si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.​

 

  • Securitatea datelor personale si a informatiilor.

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site (confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii, pentru a oferi promotii, noutati etc). Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc, si in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parți fara consimtamant in prealabil al clientului. Pink-Fairy.com garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai datele personale pe care le-a introdus pe site. Pink-Fairy.com foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul sau. In cazul pierderii de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul Pink-Fairy.com, societatea nu isi asuma nici o responsabilitate.

Multumim!

Pink Fairy Creations

Informatii Suplimentare

Va rugam sa retineti ca ramele noastre sunt personalizate. Prin urmare, aspectul, cadrul, montarea, ornamentele etc. pot varia usor fata de imaginea prezentata.

De asemenea sa luati in considerare si  faptul ca nu intotdeauna avem pe stoc o cantitate mare de materialele ( in deosebi litere) iar termenul de executie se poate prelungii cu cateva zile.

 

Cu exceptia cazului in care ne-ati contactat inainte de a comanda, pentru a confirma ca putem realiza o copie exacta a unei imagini, produsul dvs. va fi realizat manual cu drag si personalizat pentru comanda dvs.

 

Unele dintre produse sunt usor diferite de fotografiile afisate, deoarece producatorii isi actualizeaza constant designul, dar le evaluam pe fiecare in parte si ne asiguram ca arata cat mai asemanator cu listele noastre actuale. Cand apar schimbari majore, ne straduim sa actualizam fotografiile cat mai repede posibil.

 

Multumim!

Pink Fairy Creations

Payment Methods

Payment Methods

Below you can see our available payment methods.

- Credit / Debit Cards 
- Bank account transfer

bottom of page