top of page

Livrare & Returnare

Politica de Livrare

 

Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 250 Ron.

​Livrarea se face prin reţeaua Fan Courier - acoperire naţionalӑ, iar durata este de aproximativ 2 zile, costul fiind de 22 Ron pentru comenzile care nu depӑşesc 350 Ron. Peste acest prag, livrarea este gratuitӑ. 

 

Vӑ rugӑm sӑ reţineţi cӑ articolul poate dura pana la 10 zile lucratoare pentru a fi realizat şi apoi expediat. Dacӑ aveţi nevoie de acesta într-un timp mai scurt, vӑ rugӑm sӑ ne trimiteţi un mesaj şi vom încerca cu drag sӑ facem tot ce putem pentru a onora solicitarea dvs, sunt şi perioade în care putem pregӑti comanda mai din timp.

 

Preţurile afișate pe Pink Fairy Creations sunt în Ron şi nu includ taxele de transport.

Nu este necesarӑ o comandӑ minimӑ. Dupӑ finalizarea comenzii, veţi primi confirmarea plasӑrii acesteia pe adresa dvs de e-mail. Ȋn momentul expedierii produsului, veţi primi o nouӑ confirmare, cu starea comenzii, factura fiscalӑ şi numӑrul de awb, pentru urmӑrirea expediţiei dvs.

Mulţumim!

Pink Fairy Creations

Politica de Returnare/Schimb

Dreptul de a returna un produs.

Nu acceptӑm retururi sau schimburi pentru articolele personalizate conform indicaţiilor clientului.

Cumpӑrӑtorul are dreptul sӑ notifice comerciantul în scris la PinkFairyCreations@yahoo.com, cӑ renunţӑ la cumpӑrare, farӑ penalitӑţi şi farӑ invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrӑtoare de la primirea produsului, dar numai pentru acele produse care nu sunt realizate la comandӑ.

Cumpӑratorul va putea solicita returnarea produsului, farӑ penalitӑţi şi farӑ invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestuia, suportând costul livrӑrii, doar dacӑ produsul nu a fost special creat şi personalizat pentru el, situaţie în care returnarea nu este acceptatӑ.

Vӑ rugӑm sӑ ne contactaţi dacӑ aveţi probleme cu comanda dvs.

Puteţi anula comanda numai dacӑ aceasta nu a fost deja finalizatӑ.

Suntem siguri cӑ veţi fi încantaţi de ceea ce realizӑm.

Deoarece majoritatea articolele noastre sunt personalizate, nu putem accepta retururi sau schimburi pentru acestea, excepţie fӑcând cazul în care articolul este defect.

Daca v-aţi rӑzgândit cu privire la detaliile comenzii dvs., nu este nici o problemӑ, ne puteţi anunţa cât mai curând posibil ce modificӑri doriţi sӑ faceţi şi vom face tot posibilul sӑ vӑ onorӑm dorinţa.

Mulţumim!

Pink Fairy Creations

bottom of page